Anto Raalin luontokuvia on esillä Uudessakaupungissa

Anto Raalin luontokuvia on esillä Uudessakaupungissa Crusellin Liljesund-salissa yhteisnäyttelyssä Vakka-Suomen valokuvaajien Facebook -ryhmän kanssa 9.2.2018 asti. Näyttely on avoinna tiistaista perjantaihin 10 – 17 ja sunnuntaisin 12 – 16.

Tammikuun 2018 jäsenkirje

Olemme uudistaneet vuodelle 2018 Printti-kisan sääntöjä. Tänä vuonna kisaan voi osallistua minkä kokoisella printillä haluaa. Aiempaa kokorajoitetta ei siis enää ole. Sen sijaan Printti-kisan kuville on kuukausittain omat teemansa – ne samat kuin Salakampa-kuvillekin. Muilta osin Printtikisan säännöt ovat samat kuin ennen. Tammikuun jäseniltaa vietetään tiistaina 30.1.2018 klo 18:00 alkaen Turun AMK:n tiloissa Sepänkatu 1, Turku. Illan esiintyjänä on, aikaisempien vuosien tapaan edellisvuoden salakampamestari, Jaana Kotamäki. Jaana on pitkän linjan luontokuvaaja, sillä kuvausvuosia on takana jo 27 vuotta. Valokuvaus on hänelle tänä päivänä yhtä kuin ammatti, intohimo ja elämäntapa. Jaanall

SO uusi.png
Liity jäseneksi
Jäsenillat

 

Yhdistyksen jäseniltoja vietämme kerran kuussa pääsääntöisesti Turun Ammattikorkeakoulun tiloissa, Sepänkatu 1, Turku, alkaen kello 18.

Salakampa

 

Jokaisessa jäsenillassa käydään leikkimielinen, mutta silti kovatasoinen kuvakilpailu etukäteen nimetyllä aiheella. Kisan tuomarina toimii

yleensä illan esiintyjä.

Printtikisa

 

Printtikisa on yhdistyksen jäsenilloissa vedoksista järjestettävä valokuvakilpailu. Voittajakuva ratkaistaan yleisöäänestyksen perusteella. Kilpailuun saa osallistua vain luontokuvilla.

Retket

 

Yhdistys järjestää jäsenretkiä. Hallituksen retkivastaavana toimii Jaana Kotamäki.

Viimeaikaiset
  • Facebook Basic Square

© 2014 Turun Seudun Luonnonvalokuvaajat - arilinkolehto.com Kaikki oikeudet pidätetään - All Rights Reserved.