Huhtikuun 2018 jäsenkirje

Huhtikuun jäseniltaa vietetään torstaina 19.4.2018 klo 18 tutustumalla Color-Kolmion kuvavalmistamoon osoitteessa Autoilijankatu 1, 20780 KAARINA (kartta). Tarjoilun takia tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen viimeistään tiistaina 17.4.2018 klo 16 mennessä osoitteeseen hansuputus@gmail.com tai numeroon 044 2373096. Jäsenillassa on paikalla myös Rajala Pro Shopin edustaja. Kuvavalmistamossa ei illalla tehdä tuotantoa, mutta meille esitellään menetelmiä, näytetään tuotteita ja voimme keskustella erilaisista tulostuksen vaihtoehdoista. Kannattaa tutustua tuotteisiin ennakolta osoitteissa www.colorkolmio.fi ja www.rajalacamera.fi. Salakampa- ja Printtikisoja ei huhtikuussa ole.

SO uusi.png
Liity jäseneksi
Jäsenillat

 

Yhdistyksen jäseniltoja vietämme kerran kuussa pääsääntöisesti Turun Ammattikorkeakoulun tiloissa, Sepänkatu 1, Turku, alkaen kello 18.

Salakampa

 

Jokaisessa jäsenillassa käydään leikkimielinen, mutta silti kovatasoinen kuvakilpailu etukäteen nimetyllä aiheella. Kisan tuomarina toimii

yleensä illan esiintyjä.

Printtikisa

 

Printtikisa on yhdistyksen jäsenilloissa vedoksista järjestettävä valokuvakilpailu. Voittajakuva ratkaistaan yleisöäänestyksen perusteella. Kilpailuun saa osallistua vain luontokuvilla.

Retket

 

Yhdistys järjestää jäsenretkiä. Hallituksen retkivastaavana toimii Jaana Kotamäki.

Viimeaikaiset
  • Facebook Basic Square

© 2014 Turun Seudun Luonnonvalokuvaajat - arilinkolehto.com Kaikki oikeudet pidätetään - All Rights Reserved.