Toukokuun 2019 jäsenilta

Turun Seudun Luonnonvalokuvaajat ry:n toukokuun jäsenilta vietettiin keskiviikkona 14.5.2019 Scandinavian Outdoorin tiloissa. Toimitusjohtaja Ari Linkolehto toivotti jäsenistön tervetulleeksi jäseniltaan ja kertoi lyhyesti Scandinavian Outdoorin tuotteista. Seuraavaksi esiintymisvuorossa oli Mia Rönkä. Hän kertoi Turun seudun keväisistä luontoretkikohteista sanoin ja kuvin ja antoi retkivinkkejä. ​ Salakamman tuomaroinnin hoiti Ari Linkolehto. Aiheena oli tällä kertaa Metsä ja kuvia oli jätetty kisaan 25 kpl. Voittajaksi valittiin Elmeri Juutin kuva. Salakamman palkitut kuvat. Kuva: Elmeri Juuti ​ Printtikisan voittajaksi valittiin Juhani Piekkalan kuva. Printtikisan palkitut kuvat.

Toukokuun 2019 jäsenkirje

Toukokuun jäseniltaa vietetään tiistaina 14.5.2019 klo 18:00 jo perinteiseen tapaan Scandinavian Outdoorin tiloissa osoitteessa Lukkosepänkatu 7, 20320 TURKU (kartta). Ohjelmassa tietysti illan isäntämme puheenvuoro ja sen lisäksi Mia Rönkä tulee pitämään huhtikuussa peruuntuneen esityksensä Turun seudun keväisistä luontoretkikohteista. Illan esiintyjä, Mia Rönkä, kertoo Turun seudun keväisistä luontoretkikohteista sanoin ja kuvin ja antaa retkivinkkejä. Rönkä on naantalilainen tutkija, tiedetoimittaja, tietokirjailija ja runoilija, luontoharrastaja ja -kuvaaja – sekä TSLK:n entinen puheenjohtaja parinkymmenen vuoden takaa. Kuva: Mia Rönkä Esitys pohjautuu kirjaan Turun seudun luontoretkiopa

SO uusi.png
Liity jäseneksi
Jäsenillat

 

Yhdistyksen jäseniltoja vietämme kerran kuussa pääsääntöisesti Turun Ammattikorkeakoulun tiloissa, Sepänkatu 1, Turku, alkaen kello 18.

Salakampa

 

Jokaisessa jäsenillassa käydään leikkimielinen, mutta silti kovatasoinen kuvakilpailu etukäteen nimetyllä aiheella. Kisan tuomarina toimii

yleensä illan esiintyjä.

Printtikisa

 

Printtikisa on yhdistyksen jäsenilloissa vedoksista järjestettävä valokuvakilpailu. Voittajakuva ratkaistaan yleisöäänestyksen perusteella. Kilpailuun saa osallistua vain luontokuvilla.

Retket

 

Yhdistys järjestää jäsenretkiä. Hallituksen retkivastaavana toimii Jaana Kotamäki.

Viimeaikaiset
  • Facebook Basic Square

© 2014 Turun Seudun Luonnonvalokuvaajat - arilinkolehto.com Kaikki oikeudet pidätetään - All Rights Reserved.