Jäsenillat 2018

Turun Seudun Luonnonvalokuvaajat ry:n joulukuun jäseniltaa vietettiin keskiviikkona 19.12.2018 klo 18:00 alkaen Turun AMK:n tiloissa.

Illan ohjelmana oli jäsenistön omat kuvat ja kuvaesitykset. Perinteisesti joulukuussa on jäsenillä oluut tiliaisuus esitellä viimeaikaista tuotantoaan kymmenen kuvan kokoelmalla. Nyt tarjontaa laajennettiin ja oli mahdollista esittää myös alle 10 min kuvaesitys äänen kanssa.

Nähätvänä olikin heti...

Turun Seudun Luonnonvalokuvaajat ry:n virallinen vaalikokous ja marraskuun jäsenilta vietettiin tiistaina 29.11 klo 18:00 alkaen Turun AMK:n tiloissa.

Seuran puheenjohtaja Pasi Relanto avasi kokouksen ja vaalikokouksen puheenjohtajaksi valittiin Jaakko Ruola. Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Pasi Relanto ja hallituksessa istuvat vastedes Tea Ahjosaari, Jari Hakala, Jaana Kotamäki, Hannele Putus sekä Risto Savolainen.

Illan es...

Turun Seudun Luonnonvalokuvaajat ry:n lokakuun jäseniltaa vietettiin torstaina 25.10.2018 klo 18:00 alkaen Turun AMK:n tiloissa.

Illan esiintyjänä oli Tuomo Björksten. Hän on erikoistunut sumuisten aamuöiden kuvaamiseen maasta ja ilmasta.

Kuva: Tuomo Björksten

Salakamman tuomaroinnin hoiti Tuomo Björksten. Aiheena oli tällä kertaa Vauhti ja kuvia oli jätetty kisaan 18 kpl. Voittajaksi valittiin Jaana Kotamäen kuva.

Salakamman pa...

Turun Seudun Luonnonvalokuvaajat ry:n toukokuun jäsenilta vietettiin tiistaina 25.9.2018 klo 18:00 alkaen Turun AMK:n tiloissa.

Illan esiintyjänä oli viime vuoden Salakampakisan kakkonen Risto Savolainen. Esityksen aiheena oli puut urbaanissa ympäristössä.

Kuva: Risto Savolainen

Salakamman tuomaroinnin hoiti Risto Savolainen. Aiheena oli tällä kertaa Usva ja kuvia oli jätetty kisaan 15 kpl. Voittajaksi valittiin Pasi Relannon k...

Turun Seudun Luonnonvalokuvaajat ry:n toukokuun jäsenilta vietettiin keskiviikkona 16.5.2018  Scandinavian Outdoorin tiloissa. Toimitusjohtaja Ari Linkolehto toivotti jäsenistön tervetulleeksi  jäseniltaan ja kertoi lyhyesti Scandinavian Outdoorin tuotteista.

Seuraavaksi esiintymisvuorossa oli Mika Lilja Rajala Pro Shopista. Hän kertoi kameratekniikan nykymahdollisuuksista luontokuvaajan näkökulmasta. Laitteita oli myös nähtäv...

Turun Seudun Luonnonvalokuvaajat ry:n maaliskuun jäsenilta vietettiin keskiviikkona 21.3.2018 klo 18:00 alkaen Turun AMK:n tiloissa.

Puheenjohtaja Pasi Relanto avasi tilaisuuden ja toivotti jäsenistön tervetulleeksi vuosikokoukseen ja jäseniltaan. Vuosikokouksen puheenjohtajaksi valittiin Jaakko Ruola. Vuosikokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat.

Illan aiheena oli Top 10 - jokainen jäsen sai esitellä viimeaikaista tuotan...

Turun Seudun Luonnonvalokuvaajat ry:n helmikuun jäseniltaa vietettiin poikkeuksellisesti maaliskuun puolella torstaina 1.3.2018 klo 18:00 alkaen Turun AMK:n tiloissa.

Illan esiintyjänä oli Jyrki Kallio-Koski. Hänen mielenkiintoinen esityksensä kertoi Käsivarren tuntureilla tiettömän taipaleen takana olevasta Raittijärven kylästä ja siellä asuvista porosaamelaisista. Kuvasarja kertoi saamelaisten elämän muutoksista 40 vuoden a...

Turun Seudun Luonnonvalokuvaajat ry:n tammikuun jäseniltaa vietettiin tiistaina 30.1.2018 klo 18:00 alkaen Turun AMK:n tiloissa.

Illan esiintyjänä oli viime vuoden Salakampa-kisan voittaja Jaana Kotamäki. Jaanan ensimmäinen esitys oli kuvasarja sommittelun saloista, kuten kuva-alan täyttämisestä ja jakamisesta. Tämän jälkeen nähtiin kuvaesitys sekä multimedia, joka sisälsi mm. Jaanan "Luonnon siveltimellä" -näyttelyn kuvia.
​...

Please reload

  • Facebook Basic Square

© 2014 Turun Seudun Luonnonvalokuvaajat - arilinkolehto.com Kaikki oikeudet pidätetään - All Rights Reserved.