Toiminta 2018

Turun Seudun Luonnonvalokuvaajat ry:n joulukuun jäseniltaa vietettiin keskiviikkona 19.12.2018 klo 18:00 alkaen Turun AMK:n tiloissa.

Illan ohjelmana oli jäsenistön omat kuvat ja kuvaesitykset. Perinteisesti joulukuussa on jäsenillä oluut tiliaisuus esitellä viimeaikaista tuotantoaan kymmenen kuvan kokoelmalla. Nyt tarjontaa laajennettiin ja oli mahdollista esittää myös alle 10 min kuvaesitys äänen kanssa.

Nähätvänä olikin heti...

Joulukuun jäseniltaa vietetään keskiviikkona 19.12.2018 klo 18:00 alkaen Turun AMK:n tiloissa (auditorio 2 krs.) Sepänkatu 1, Turku. Yhdistys tarjoaa glögit ja joulutortut.

Joulukuun kokous on TOP10-kuvailta, jossa jäsenet voivat esittää omaa kuvatuotantoaan enintään kymmenellä kuvalla tai max. 10 min. video-/kuvaesityksellä, jossa kuvien määrää ei ole rajoitettu.

Kuva: Jari Hakala

Salakampa 2018 marraskuun kilpailun aiheena o...

Turun Seudun Luonnonvalokuvaajat ry:n virallinen vaalikokous ja marraskuun jäsenilta vietettiin tiistaina 29.11 klo 18:00 alkaen Turun AMK:n tiloissa.

Seuran puheenjohtaja Pasi Relanto avasi kokouksen ja vaalikokouksen puheenjohtajaksi valittiin Jaakko Ruola. Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Pasi Relanto ja hallituksessa istuvat vastedes Tea Ahjosaari, Jari Hakala, Jaana Kotamäki, Hannele Putus sekä Risto Savolainen.

Illan es...

Liity myös TSLK Retki WhatsApp-ryhmään

Ryhmä kokoaa yhteen ne TSLK:n jäsenet, jotka ovat halukkaita yhteisille retkille ja kuvausreissuille jäsenten kesken muutoinkin kuin yhdistyksen keväällä järjestämällä retkellä. Tarkoituksena on, että kuka tahansa ryhmään kuuluva voi laittaa ryhmäläisille viestin ja pyytää seuraa esim. kuvausmatkoille, -retkille ja -kursseille.

Ryhmään voi liittyä lähettämällä tekstiviesti TSLK Retki Oma Ni...

Marraskuun jäseniltaa ja virallista vaalikokousta vietetään torstaina 29.11.2018 klo 18:00 alkaen Turun AMK:n tiloissa (auditorio 2 krs.) Sepänkatu 1, Turku. Yhdistyksen vaalikokouksessa käsitellään 10 §:n mukaiset asiat.

Vaalikokouksen jälkeen pääsemme Jussi ”Jusa” Leppäsen luotsaamana tutustumaan multimedian maailmaan. Illan aikana paneudumme kuvaohjelmien tekoon ja sen eri vaiheisiin - nostetaan esille ajattelua, joita kuvao...

Turun Seudun Luonnonvalokuvaajat ry:n lokakuun jäseniltaa vietettiin torstaina 25.10.2018 klo 18:00 alkaen Turun AMK:n tiloissa.

Illan esiintyjänä oli Tuomo Björksten. Hän on erikoistunut sumuisten aamuöiden kuvaamiseen maasta ja ilmasta.

Kuva: Tuomo Björksten

Salakamman tuomaroinnin hoiti Tuomo Björksten. Aiheena oli tällä kertaa Vauhti ja kuvia oli jätetty kisaan 18 kpl. Voittajaksi valittiin Jaana Kotamäen kuva.

Salakamman pa...

Lokakuun jäseniltaa vietetään torstaina 25.10.2018 klo 18:00 alkaen Turun AMK:n tiloissa (auditorio 2 krs.) Sepänkatu 1, Turku.

Illan esiintyjänä on espoolainen toimittaja Tuomo Björksten. Tuomo on harrastanut luontokuvausta lähes 15 vuotta. Hän on erikoistunut sumuisten aamuöiden kuvaamiseen maasta ja ilmasta. Jäsenillassa saamme kuulla hänen salaisuutensa - miten sumuja voi ennustaa.

Kuvat: Tuomo Björksten

Salakampa 2018 lokaku...

Turun Seudun Luonnonvalokuvaajat ry:n toukokuun jäsenilta vietettiin tiistaina 25.9.2018 klo 18:00 alkaen Turun AMK:n tiloissa.

Illan esiintyjänä oli viime vuoden Salakampakisan kakkonen Risto Savolainen. Esityksen aiheena oli puut urbaanissa ympäristössä.

Kuva: Risto Savolainen

Salakamman tuomaroinnin hoiti Risto Savolainen. Aiheena oli tällä kertaa Usva ja kuvia oli jätetty kisaan 15 kpl. Voittajaksi valittiin Pasi Relannon k...

Syyskuun jäseniltaa vietetään tiistaina 25.9.2018 klo 18:00 alkaen Turun AMK:n tiloissa (auditorio 2 krs.) Sepänkatu 1, Turku.
 

Illan esiintyjänä on valokuvaaja Risto Savolainen. Hänen esityksensä Tränistan, Trän i stan (på svenska) tutustuttaa puiden monimuotoiseen maailmaan. Risto itse johdattelee meidät esitykseensä näin:
 

”Olen ollut puupää, eli puiden fani niin kauan kuin muistan.Olen ihaillut niiden monimuotoisuutta ja s...

Turun Seudun Luonnonvalokuvaajien perinteinen kevätretki suuntautui 18.‒20.5.2018 saaristoluontoon Kökariin.

Matkaan lähdettiin Turusta muutamalla autolla. Korppoon Galtbyssä lastauduimme yhteysalus Skiftetiin. Matka Ahvenanmaan kohteeseemme kesti noin 2,5 tuntia.

Ruotsinkielinen Kökar on Suomen toiseksi pienin kunta, jossa on 232 asukasta. Sen pinta-ala on 2 165 km², josta vain 64 km² on maata ja loput sisävettä ja merta.

Majapa...

Please reload

  • Facebook Basic Square

© 2014 Turun Seudun Luonnonvalokuvaajat - arilinkolehto.com Kaikki oikeudet pidätetään - All Rights Reserved.