Ohjeet kuvien lataamiseen

14.5.2014 jäseniltaa varten

 

 

Kuvat ladataan ge.tt -palvelun avulla osoitteessa  http://ge.tt/

 

Palveluun voi vapaasti ja ilman kirjautumista ladata ja lähettää 250 MB verran kuvatiedostoja. Tämä riittää useamman raakatiedoston lähettämiseen. Kirjautumalla palveluun, voi tiedostomäärää kasvattaa ilmaiseksi aina 2 GB:n asti.

 

Palvelu toimii niin, että ge.tt -palveluun ladataan valitut kuvat jonka jälkeen ladatuista kuvista lähetetään palvelun avulla tieto sähköpostiosoitteeseen tslk.webmaster@gmail.com.

 

Kuvat ladataan joko raahaamalla ja pudottamalla ("Drag and drop to share files") kuvat omalta kovalevyltä laatikkoon, tai sitten vaihtoehtoisesti klikkaamalla "Upload files" -painiketta ja valitsemalla tämän jälkeen kuvat omalta kovalevyltä.

 

"Compose a message" -laatikkoon kirjoitetaan oma nimi, sekä mahdollisesti kuviin liittyvää tietoa tai muuta evästystä.

 

"Type email here..." -laatikkoon kirjoitetaan sähköpostiosoite tslk.webmaster@gmail.com.

 

Lopuksi painetaan "Send"-painiketta.

 

On tärkeää, että sähköpostiosoite tulee kirjoitettua aivan oikein! Muuten meille ei koskaan tule tietoa (eli linkkiä), että olet ladannut palveluun käsiteltäviä kuvia.

 

Takaraja kuvien lataamiseen on sunnuntai 11.5. klo 21. Toki niitä saa aikaisemminkin sinne toimittaa.

 

Käsiteltäväksi ladattava kuva voi olla periaatteessa minkälainen tahansa, mutta kuitenkin käsittelemätön ja mahdollisimman hyvälaatuinen (isokokoinen) tiedosto. Mielellään siis raakatiedosto (raw).

 

Toivomme myös mahdollisimman monipuolisia kuvia. Kuva voi olla omasta mielestäsi hyvä ja sellainen, mistä olet itse saanut tehtyä mielestäsi hyvin käsitellyn tiedoston. Kuva voi olla myös “huono”, siis sellainen mistä ei mielestäsi millään saa “väännettyä" hyvää kuvaa.

 

Voimme myös kokeilla HDR-kuvien yhdistämistä ja lopuksi yhdistetyn kuvan käsittelyä, joten voit ladata myös sarjan HDR-kuvia.

 

Kuvia toivotaan jäsenistöltä runsaasti, jotta saamme aikaiseksi täysipainoisen illan!

 

Mikäli kuviin liittyy jotakin kysyttävää, sähköpostia voi lähettää yllä mainittuun tslk.webmaster@gmail.com -osoitteeseen.

 

Voit myös soittaa Ari LInkolehdolle, numeroon 0400-740 278, mielellään klo 18 jälkeen.

  • Facebook Basic Square