Please reload

Viimeaikaiset
Featured Posts

Kirja Utön luonnosta ja linnuista

10.03.2015

Jorma Tenovuo: Utön linnut – Fåglarnas Utö

 

Kirjassa on kuvaus Suomen ehkä suosituimmasta ulkosaariston lintu/luontoretkikohteesta yhdistyneenä tietopakettiin maamme eteläisen ulkosaariston monipuolisesta lintumaailmasta näyttävien kuvien (130 kpl) kera. 

 

Kirja ilmestyy 12.3.2015.

 

144-sivuinen A4-kokoinen kirja on painettu Bookwellin kirjapainossa Porvoossa, sen on taittanut helsinkiläinen graafinen suunnittelija Bo Hagnäs ja kuvaeditorina on toiminut Jan Eerala Porista. Kustantaja on Vrakplundrarförlaget Jurmosta eli kirja on ulkosaaristolaisten hieno yhteistyöhanke. Kirjan kaikki tekstit ovat sekä suomeksi että ruotsiksi.

 

Kirjan voi hankkia hyvin varustetuista kirjakaupoista tai Utöstä ja Jurmosta, tai tilaamalla suoraan joko tekijältä (jorma.tenovuo@uto.fi) tai kustantajalta (bjorn.lindstrom@jurmo.fi). Tilattuna hinta on 40e + postimaksu.

 

Viihtykää mielenkiintoisen ja monipuolisesti kuvitetun lintu- ja luontokirjan parissa!

 

Jaa Facebookissa
Please reload

Hakusanat
Please reload

Arkisto
  • Facebook Basic Square

© 2014 Turun Seudun Luonnonvalokuvaajat - arilinkolehto.com Kaikki oikeudet pidätetään - All Rights Reserved.