top of page
Featured Posts

Kirja Utön luonnosta ja linnuista


Jorma Tenovuo: Utön linnut – Fåglarnas Utö

Kirjassa on kuvaus Suomen ehkä suosituimmasta ulkosaariston lintu/luontoretkikohteesta yhdistyneenä tietopakettiin maamme eteläisen ulkosaariston monipuolisesta lintumaailmasta näyttävien kuvien (130 kpl) kera.

Kirja ilmestyy 12.3.2015.

144-sivuinen A4-kokoinen kirja on painettu Bookwellin kirjapainossa Porvoossa, sen on taittanut helsinkiläinen graafinen suunnittelija Bo Hagnäs ja kuvaeditorina on toiminut Jan Eerala Porista. Kustantaja on Vrakplundrarförlaget Jurmosta eli kirja on ulkosaaristolaisten hieno yhteistyöhanke. Kirjan kaikki tekstit ovat sekä suomeksi että ruotsiksi.

Kirjan voi hankkia hyvin varustetuista kirjakaupoista tai Utöstä ja Jurmosta, tai tilaamalla suoraan joko tekijältä (jorma.tenovuo@uto.fi) tai kustantajalta (bjorn.lindstrom@jurmo.fi). Tilattuna hinta on 40e + postimaksu.

Viihtykää mielenkiintoisen ja monipuolisesti kuvitetun lintu- ja luontokirjan parissa!

Viimeaikaiset
Hakusanat
Arkisto
  • Facebook Basic Square
bottom of page