top of page
Featured Posts

Jäsenkirje huhtikuu 2015

Vuosikokous ja jäsenilta

Yhdistyksen vuosikokous ja huhtikuun jäsenilta on tiistaina 14.4.2015 alkaen klo 18:00 Turun AMK:n tiloissa Sepänkatu 1, Turku.

Jäsenillan esiintyjänä on Tapio Kaisla - "Projektina suoluonto".

"Satakunnasta alkujaan kotoisin olevana olen muutamien mutkien kautta päätynyt asumaan tänne Turun seudulle. En kuvaa luontoa ammatikseni, mutta yritän kuitenkin tehdä valokuvaukseen liittyviä asioita mahdollisimman ammattimaisesti.

Luonto on ollut osa elämääni aina lapsuudesta saakka. Ennen valokuvausharrastukseni alkua olin innokas lintuharrastaja ja tämä kiinnostus lintuihin sekä ylipäätään luontoon sai minut ryhtymään luontokuvaajaksi.

Intohimoni valokuvausta kohtaan alkoi kuitenkin toden teolla, kun ensi kertaa matkustin Afrikkaan ja näin Itäisten Kaarivuorten mystiset sademetsät ja Serengetin suuret tasangot. Tämä tapahtui vuonna 2007.

Kuvauselämyksiä olen viime vuosina saanut kokea koti-Suomen hyvien kuvauskohteiden lisäksi ainakin Virosta, Ruotsista, Norjasta, Islannista, Grönlannista, Skotlannista, Tansaniasta, Etelä-Afrikasta ja Zimbabwesta.

Kamerani muistikortille tallennan kuvia mieluiten maisemista, linnuista, makromaailmasta, yksityiskohdista, väreistä, Arktisesta kesästä ja Afrikan luonnosta.

Viime vuonna minut palkittiin Vuoden Luontokuva 2014 -maisemat sarjavoittajana."

Lyhyt kuvaus illan aiheesta:

"Taisi olla loppukesää 2013, kun otin ensimmäiset suokuvani Varsinais-Suomen alueella. Päätin samalla ottaa suoluonnosta itselleni jonkinasteisen projektin.

Vietin viime vuonna useita iltoja, aamuja ja öitä suolla - lähinnä Kurjenrahkalla. Maisemakuvia olen nyt ottanut melko paljon (talvikuvat vielä ottamatta) ja tänä kesänä yritän tallentaa enemmän mm. kasvillisuutta ja suon lintuja.

Tuleva esitys koostuu siis lähinnä maisemakuvista Kurjenrahkan kansallispuiston alueelta."

Salakampa ja Printtikisa ovat taas mukana. Salakamman aiheena on "Vanha" ja kuvat tulee postittaa osoitteeseen salakampa@tslk.fi sunnuntaina 12.4.2015 klo 21:00 mennessä.

Kuvat: Tapio Kaisla

Viimeaikaiset
Hakusanat
Arkisto
  • Facebook Basic Square
bottom of page