top of page
Featured Posts

Vuosikokous ja huhtikuun 2015 jäsenilta

Yhdistyksemme puheenjohtaja Jaakko Ruola toivotti jäsenistön tervetulleeksi yhdistyksen viralliseen vuosikokoukseen ja huhtikuun jäseniltaan.

Tilaisuuden aluksi vietettiin hiljainen hetki yhdistyksemme jäsenen Lars Lomanin muistoa kunnioittaen.

Vuosikokouksen puheenjohtajaksi valittiin Juhani Piekkala. Kokouksessa käsiteltiin yhdistyksen sääntömääräiset asiat ja hallitukselle myönnettiin tili- ja vastuuvapaus.

Virallisen osuuden jälkeen esiintymisvuoron sai illan esiintyjä Tapio Kaisla. Aiheena hänellä oli "Projektina suoluonto".

Tapio kertoi näyttäviillä ja sävykkäillä kuvillaan harrastuksestaan kuvata suomaisemia ja suoluontoa. Useita öitäkin on suolla tullut vietettyä laavulla tai teltassa. Lämpiminä kesäpäivinä liikkuminen märällä suolla käy paljain jaloin paremmin kuin saappaat jalassa kertoi Tapio ja talvella lumessa lumikenkillä tai karvapohjasilla suksilla ahkiota kiskoen.

Kuvaamisen hän pyrkii tekemään mahdollisimman ammattimaisesti vaikka ei ammattikuvaaja olekaan ja se kyllä kuvistakin näkyy!

Tapio toimi myös Salakamman tuomarina jossa tämän kertaisena aiheena oli "Vanha". Voittajakuvaksi hän valitsi Juha Strandénin kuvan vanhasta merikotkasta.

Printtikisan voittajaksi yleisö äänesti Olli Kotilaisen Japanissa kuvatun joutsenkuvan.

Kuva: Juha Stranden

Kuva: Olli Kotilainen

Viimeaikaiset
Hakusanat
Arkisto
  • Facebook Basic Square
bottom of page