top of page
Featured Posts

Jäsenkirje syyskuu 2015

TSLK:n jäsenilta keskiviikkona 30.9.

Jäseniltaa vietetään keskiviikkona 30.9.2015 alkaen klo 18:00 Turun AMK:n tiloissa Sepänkatu 1, Turku.

Illan esiintyjänä on Kari Leo Virroilta. Esityksen nimenä on Kotipihalta keidassoille – lyhyitä kuvausprojekteja. Kari on vuoden 2009 VLK-kisan voittaja kuukkelikuvallaan "Metsän emäntä".

Olen harrastanut luontokuvausta aktiivisesti parisenkymmentä vuotta. Ensimmäisen järjestelmäkamerani ostin 13-vuotiaana kesätyötienesteilläni, mutta siitä oli vielä parinkymmenen vuoden matka ensimmäisiin julkaistuihin kuviin.

2000-luvun alkuvuodet kuvasin välillä hyvinkin intensiivisesti, mutta kuvausharrastukseni luonne muuttui aika tavalla esikoiseni synnyttyä 2009. Tällä hetkellä kuvaan elämäntilanteeni vuoksi enimmäkseen kotini lähialueilla ja kuvausprojektini ovat aiempaa lyhytkestoisempia.

Onnekseni maaseutu tarjoaa kuvaajalle runsaasti erinomaisia kuvausmahdollisuuksia, toisinaan jopa aivan kotipihalla, jossa toissa keväänä kuvasin muuttomatkalla levähtäneitä vihervarpusia.

Viime syksynä taas pääsin ikuistamaan majavaperheen elämää vain noin kymmenen kilometrin päässä kotoani , samalla lammella, jossa majava ikuistettiin myös pian ensi-iltansa saavaan Järven tarina –elokuvaan.

Salakampa (säännöt) ja Printtikisa (säännöt) jatkuvat entiseen malliin. Salakamman aiheena on "Abstrakti luontokuva". Salakampa -kuvat tulee postittaa su 27.9. klo 21:00 mennessä osoitteeseen salakampa@tslk.fi

Huidankeidas: Kari Leo

Vihervarpuset: Kari Leo

Lisää Karin kuvia http://karileo.kuvat.fi/

Viimeaikaiset
Hakusanat
Arkisto
  • Facebook Basic Square
bottom of page