top of page
Featured Posts

Jäsenkirje maaliskuu 2016

Maaliskuun jäseniltaa vietetään Turun AMK:n tiloissa tiistaina 15.3. klo 18.00 alkaen.

Esiintyjänä on Mika Honkalinna.

Olen kymenlaaksolaislähtöinen ammattiluonnonvalokuvaaja-kirjailija, joka on asunut vuodesta 2013 lähtien Limingassa. Pääkohteitani ovat pohjoinen havumetsäluonto ja erityisesti pohjoinen talvi erityispiirteineen, joihin liittyy ihmisen ja luonnon välisen suhteen käsittely ja pohdiskelu kuvaa ja tekstiä yhdistäen. Olen julkaissut viisi kirjaa: -Metsäpäiviä 2005 -Lumen aika 2007 -Suuri pöllö 2011 -Korppiretki (Korpresan) 2015 -Taigalunta – Taiga Snow 2015 Korppiretki-kuvakertomus liittyy keväällä -15 julkaistuun samannimiseen ja Vuoden Luontokirja 2015-palkinnolla palkittuun kirjaan. Kirjan teemana on erilaiset samuuden ja kumppanuuden tuntemukset ulkoista luontoa kohtaan kerrottuna oman elämänmittaisen korppiretkeni kautta. Sen ohella kulkee tarina jokakeväisestä, toverihengen ja hersyvän huumorin täyttämästä äijäporukan tekemästä korppiretkestä kymenlaaksolaisissa maisemissa, jonka tarkoituksena on rengastaa korpinpoikasia honkien latvustoista ja kalliojyrkänteiltä. Taigalunta-kuvakertomus on tarina pohjoisen taigametsän talvesta, sen keskellä elämisestä ja lumisen maiseman estetiikasta. Se on myös kertomus pohjoisen talven herättämien tunnelmien ja ajatuksien kasvattamasta mielenmaisemasta, mikä on vaikuttanut meihin suomalaisiin ja on osaltaan tehnyt meistä sellaisia kuin olemme. Täältä voi löytyä jotain lisää tuohon edellä kerrottuun, vaikka onkin hieman päivittämätöntä tietoa: http://www.ammattiluontokuvaajat.fi/jasenet/userprofile/mhonkalinna

Salakampa- ja Printtikisa tuttuun tapaan. Kuvat Salakampaan sähköpostilla salakampa@tslk.fi viimeistään su 13.3. klo 21:00 mennessä.

Kuvat: Mika Honkalinna

Viimeaikaiset
Hakusanat
Arkisto
  • Facebook Basic Square
bottom of page