top of page
Featured Posts

Toukokuun 2016 jäsenilta

Toukokuun jäseniltaa vietettiin Scandinavian Outdoorin tiloissa Teollisuuskadulla keskiviikkona 18.5. klo 18:00 alkaen.

TSLK:n puheenjohtaja Pasi Relanto avasi tilaisuuden ja Scandinavian Outdoorin toimitusjohtaja Ari Linkolehto toivotti kaikki tervetulleeksi heidän tiloihin. Kiitos Arille että saimme käyttää liikkeen tiloja jäsenillan viettoon.

Illan esiintyjänä oli TSLK:n hallituksen jäsen Kaisa Lappalainen. Kaisa kertoi hyvien kuvien kera mielenkiintoisella tavalla valokuvausharrastuksestaan ihan sen alkutaipaleilta alkaen tähän päivään. Aika rohkeasti hän on Afrikan petojen joukossa liikkunut ja kuvausmatkatkoille ulkomaillekin hän on lähtenyt jopa melkein samalta istumalta kun matkasta oli kaverin kanssa sovittu.

Kaisa oli myös Salakamman tuomari ja hän valitsi Jaana Kotamäen peurakuvan voittajaksi kilpailussa jossa aiheena oli "Nisäkäs".

Printtikisan voittajaksi yleisö äänesti Olli Kotilaisen kaakkurikuvan.

Toukokuun Salakamman voittajakuva: Jaana Kotamäki

Toukokuun Printtikisan voittajakuva: Olli Kotilainen

Viimeaikaiset
Hakusanat
Arkisto
  • Facebook Basic Square
bottom of page