top of page
Featured Posts

Jäsenkirje syyskuu 2016

Syyskuun jäseniltaa vietetään ma 19.9. klo 18:00 alkaen Turun AMK:n tiloissa Sepänkatu 1, Turku.

Illan esiintyjänä on Jouko Högmander. Jouko on tehnyt kohta 30 vuotta töitä Metsähallituksessa, enimmän ajan Saaristomeren kansallispuiston kehittämisen parissa. Luonnonsuojelu on ollut vielä pidemmän ajan hänen harrastuksenaan. Näiden vuosien aikana on Saaristomeri tullut varsin tutuksi. Vanhin harrastus on kuitenkin ollut valokuvaus, tai kuvien näppäily muun ohessa, kuten hän itse sitä luonnehtii. Muita harrastuksia ovat linnut sekä epätavallisissa maissa matkailu. Nyt illan esityksen otsikkona on kuitenkin "Saaristomatkoilla kuvattua".

Jouko toimii myös Salakampa-kilpailun tuomarina jossa syyskuun aiheena on "Hiljaisuus". Kilpailukuvat (Salakamman säännöt) pitää lähettää sähköpostilla osoitteeseen salakampa@tslk.fi pe 16.9.2016 klo 21:00 mennessä.

Printti-kisa on myös mukana illan ohjelmassa. Säännöt.

Kuva: Jouko Högmander

Viimeaikaiset
Hakusanat
Arkisto
  • Facebook Basic Square
bottom of page