top of page
Featured Posts

Syyskuun 2016 jäsenilta

Syyskuun jäseniltaa vietettiin maanantaina 19.9.2016 klo 18:00 alkaen Turun AMK:n tiloissa Sepänkatu 1, Turku.

TSLK:n puheenjohtaja Pasi Relanto avasi tilaisuuden ja toivotti illan esiintyjän, Jouko Högmanderin ja yleisön tervetulleeksi syyskauden ensimmäiseen jäseniltaan.

Jouko kertoi esityksessään Saaristomeren kansallispuistosta ja sen luonnosta ja mm. merikotkien suojelutyöstä. Paljon hän on omien sanojensa mukaan saanut liikkua saristossa ja olla luonnon kanssa tekemisissä. Vaaran paikkojakin on ollut, kun huonot kelit ovat yllättäneet ja rajavartiolaitoksen pelastajiakin on tarvittu. Kerran piti venekin jättää tavaroineen yksin myrskyn keskelle, mutta se oli kuitenkin seuraavana päivänä saatu pelastettua kaikkine kameravarustuksineen.

Esitystään Jouko höysti upeilla "reissukuvillaan". Jouko totesi kuvistaan, että niissä pitää näkyä horisontti ja ihmisenkin pitäisi olla luontokuvissa jotekin taustalla mukana.

Jouko oli myös Salakamman tuomarina ja hän valitsi syyskuun voittajakuvaksi Anto Raalin yöllä kuvaaman kuvan Jurmon kappelista. Aiheena syyskuun kisassa oli "Hiljaisuus". Kisassa oli mukana 10 kuvaajaa ja kuvia 19.

Printtikisan ykköspaikalle yleisö äänesti kaksi kuvaa samalla pistemäärällä. Nämä olivat myös Anton kuvia. Purjevene ulapalla ja metsäkurjenpolvi.

Syyskuun Salakamman voittaja. Kuva: Anto Raali

Printtikisan ykkönen. Kuva: Anto Raali

Viimeaikaiset
Hakusanat
Arkisto
  • Facebook Basic Square
bottom of page