top of page
Featured Posts

Lokakuun 2016 jäsenilta

vietettiin perinteisesti Turun AMK:n tiloissa Sepänkadulla keskiviikkona 26.10.2016 klo 18:00 alkaen. Esiintyjänä oli Kirsi MacKenzie.

Puheenjohtaja Pasi Relanto avasi tilaisuuden ja toivotti esiintyjän ja jäsenistön tervetulleeksi jäseniltaan. Puheenjohtaja huomioi myös jäsenistön kilpailuissa menestyneitä joista Jaana Kotamäki, Jari Hakala ja Olli Kotilainen palkittiin VLK 2016 kisassa ja Anto Raali sai 8th Finland International Digital Circuit -näyttelyn Helsinki Salonissa NFFF (Nordic Society Photography) pronsimitalin.

Kirsi piti erittäin hyvän, innostuneen ja innostavan esityksen siitä miten hän on yleensä tullut valokuvauksen pariin ja miten hän on löytänyt oman tyylinsä kuvata.

Pohjolan maisemat, kalliot ja kivet ovat etusijalla. Kirsi pyrkii käyttämään erilaisia visuaalisia elementtejä: muotoja, värejä, liikettä ja linjoja. Korostan kuvissani kolmiulotteisuutta ja syvyyttä ja käytän kuvissani usein hyvinkin pitkiä suljinaikoja jopa 4 - 5 minuutin valotusaikoja Kirsi kertoi. Pitkiin suljinaikoihin pääsemiseksi myös erilaiset suotimet ovat käytössä. Kirsin kuvat tulevat valmiiksi jo kuvaushetkellä. Kuvien jälkikäsittely on hyvin minimaalista.

Saimme hyvästä opastuksesta ja esityksestä itsellemmekin taas paljon pohdittavaa ja hyviä vinkkejä kuvausreissuillemme.

Salakamman tuomarina Kirsi valitsi voittajakuvaksi Jaana Kotamäen "heilautuskuvan". Aiheena oli "Ruska". Kisassa oli mukana 21 kuvaa 12 kuvaajalta.

Printtikisassa ykköseksi yleisö äänesti Anto Raalin vedoksen.

Salakamman voittaja: Jaana Kotamäki

Printtikisan voittaja: Anto Raali

Viimeaikaiset
Hakusanat
Arkisto
  • Facebook Basic Square
bottom of page