top of page
Featured Posts

Vaalikokous ja marraskuun 2016 jäsenilta

Turun Seudun Luonnonvalokuvaajat ry:n virallinen vaalikokous ja marraskuun jäsenilta vietettiin torstaina 17.11.2016 klo 18:00 alkaen Turun AMK:n tiloissa Sepänkatu 1, Turku.

Seuran puheenjohtaja Pasi Relanto avasi kokouksen ja vaalikokouksen puheenjohtajaksi valittiin Jaakko Ruola. TSLK:n hallituskokoonpanoon ei tullut muutoksia. Puheenjohtajana jatkaa Pasi Relanto ja hallituksen erovuoroisten tilalle ei valittu uusia jäseniä joten hallitus jatkaa vanhalla kokoonpanolla vuonna 2017.

Jäsenillassa esiintyjänä oli Kari Auvinen. Kari kertoi valokuvauksestaan ja varsinkin vedosten tekemisestä upeiden panoraamaprinttien kera jotka hän myös itse tulostaa. Upeat mallitulosteet olivat pääosin Huippuvuorilta. Kuvauksia tehdessään Kari suunnittelee jo kuvan vedostamista. Saimme hyvää opastusta ja oivallisia vinkkejä hyvien tulosteiden tekoon. Toivottavasti näistä pystyisi jotain saamaan omaan tulosteeseen!

Kari hoiti myös Salakamman tuomaroinnin. Marraskuun aiheena oli "Heijastus" ja voittajaksi Kari valitsi Risto Raunion kuvan saksinokista. Kuvaajia oli kisassa mukana 14 ja kuvia 27.

Vedoksiakin oli nyt mukana kiitettävästi joista yleisö äänesti voittajakuviksi samalla äänimäärällä Paula Piekkalan apollokuvan ja Anto Raalin kuvan ahokylmänkukasta.

Printtikisan jaettu 1. tila: Apollo, Paula Piekkala

Printtikisan jaettu 1. tila: Ahokylmänkukka, Anto Raali

Salakamman voittaja: Saksinokat, Risto Raunio

Viimeaikaiset
Hakusanat
Arkisto
  • Facebook Basic Square
bottom of page