top of page
Featured Posts

Jäsenkirje helmikuu 2017

Helmikuun jäseniltaa vietetään tiistaina 28.2 klo 18:00 alkaen Turun AMK:n tiloissa Sepänkatu 1, Turku. Jäsenillan esiityjänä on Seilo Ristimäki.

Olen Iloinen Liftari -studion perustaja, monipuolinen ja kokenut valokuvauksen ammattilainen. Tarjoan yli 25 vuoden kokemuksen visuaalisuutta, markkinoinnin tuntemusta ja raudanlujaa valokuvausalan osaamista. Tämä näkyy työskentelyssäni kustannustehokkuutena ja asiakkaiden saamana tuloshyötynä. Erikoisosaamisialueitani ovat ruoka-aiheet, tekniset tuotekuvaukset ja haastavat lokaatiotuotannot. Minua inspiroi työn ohella matkustelu, ruokakulttuuri ja elämä itsessään.

Kuva: Seilo Ristimäki

Seilo pitää pienen esittelyn Wacomin uutuudesta ja yleensäkin kynän käytöstä/eduista versus hiiri osana luovaa kuvankäsittelyprosessia. Uskon että se antaa teille jotain uutta erilaista asiaa tuolta laitepuolelta. Wacom Ja pääaiheena on Lightroomin käyttö ja että ennen tätä iltaa et tiennyt tätäkään asiaa Lightroomista... ja vähän käydään myös Photosopin puolella.

SALAKAMPA 2017 Helmikuun kilpailun aiheena on Ikkuna ja kilpailu käydään jäsenillan yhteydessä illan esityksen jälkeen. Kilpailun tuomarina toimii Seilo Ristimäki. Salakampa-kuvat pitää lähettää su 26.2 klo 21:00 mennessä osoitteeseen salakampa@tslk.

Myös printtikisa käydään jäsenillan yhteydessä.

Viimeaikaiset
Hakusanat
Arkisto
  • Facebook Basic Square
bottom of page