top of page
Featured Posts

Raakakuvasta elävään vedokseen


Kuva: Pasi Relanto

TSLK:n luonnonvalokuvauksen työpaja 5-7.5.2017

Narvilinna, Nopperlantie 1, Lokalahti

TSLK järjestää käytännön luontokuvauksen, kuvankäsittelyn ja vedostuksen tiimoilta viikonlopun työpajan 14 hengelle. Ryhmälle yksistään on varattu viikonlopun aikana kaikki kartanon alueen palvelut: kokoustilat, saunaosastot, ravintolapalvelut, sekä kaikki majoitustilat. Vetäjänä on valokuvauksen ammattilaisenakin toiminut Peter Silvendoin. Viikonlopun tarkoituksena on tarjota osallistujille eväitä omien luontokuviensa elävöittämiseen, valmiiseen näyttelykuvaan asti. Vuorovaikutteinen oppiminen toisten kuvista ja kuvaustavoista kuuluu myös ohjelmaan.

Oma läppäri on suositeltavaa ottaa mukaan, ja paikan päällä otettujen kuvien lisäksi voi tuoda omia jo käsiteltyjä kuvia mukaan, jos niistä haluaa hieman eläväisempiä…!

Peter Silvendoin

OHJELMA:

Perjantai 5.5. klo 14.00 – 15.00 Majoittuminen klo 15.30 Paikan esittely, kahvitarjoilu klo 16.00 – 17.00 Osanottajien esittely, toiveiden esittely työpajasta klo 18.00 Päivällinen; (esim. hampurilaisbuffet) klo 20.00 Sauna ”Kuvakisa”, jokainen saa antaa arvionsa toisten kuvista Grillausta, vapaata ohjelmaa

Lauantai 6.5. klo 8.30 Aamiainen klo 9.30 Työpajan avaus, Peter johdattelee päivän kuvauksiin klo 10.00 Vapaata kuvausta kartanon ympäristössä (tai kauempaankin) RAJALA PRO SHOP tarjoaa erilaisia objektiiveja ja harmaasuodattimia kokeiltavaksi klo 13.00 Lounas klo 14.00 RAW-kuvien työstäminen, Peter Silvendoin RAJALA PRO SHOP tarjoaa tulostimet, näytöt, näytön kalibrointilaitteet ja vedostusmateriaalit - näytön kalibrointi - kuvankäsittely - vedostaminen klo 18.00 Päivällinen; (esim. rosvopaisti-illallinen) klo 19.30 Kuvankäsittely ja vedostaminen jatkuu klo 21.00 Sauna, vapaata ohjelmaa, grillausta

Sunnuntai 7.5. klo 9.00 Aamiainen klo 10.00 Kuvausta ympäristössä, vedosten arviointia, vapaata keskustelua klo 13.00 Lounas klo 14.00 Työpajan päätös

Hinta: 200,00 €

Hintaan sisältyy: -majoitus- ja saunatilat viikonlopun ajan -opetus ohjelman mukaan -ruokailut ruokajuomineen -kaikki vedostusmateriaalit, tulostimien käyttö, kokeiltavat laitteet

Ateriavaihtoehdot tarkennetaan/valitaan, kun osanottajat ovat tiedossa. Toiveet erikoisruokavaliosta ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu: 7.4.2017 mennessä Jaanalle jaana.kotamaki@pp.inet.fi

Tili: FI50 8000 1870 0987 54 Viesti: TSLK työpaja 2017

Kuva: Jaana Kotamäki

Viimeaikaiset
Hakusanat
Arkisto
  • Facebook Basic Square
bottom of page