top of page
Featured Posts

Jäsenkirje maaliskuu 2017

Maaliskuun jäseniltaa vietämme keskiviikkona 15.3 alkaen klo 18 Turun Ammattikorkeakoulun (Teku) tiloissa, Sepänkatu 1, Turku.

Illan esiintyjänä on Risto Raunio. "Moottorina digikaluston hankintaan oli kertalaakista tapahtunut irtautuminen rantalomailusta, sillä jälkikasvu alkoi lomailla omillaan. Löysinkin sitten itseni Antarktikselta, mihin ei enää pokkari taskussa kehdannut lähteä. Niinpä myös illan kuvapuolituntinen alkaa eteläiseltä jäätiköltä edeten lännen ja idän kautta pohjoiseen."

Kuva: Jouni Klinga

Illan salakampa-aiheena on Ensilumi. Kilpailun tuomarina toimii Risto Raunio. Kilpailukuvat on lähetettävä viimeistään sunnuntaina 12.3. klo 21 mennessä osoitteeseen salakampa@tslk.fi. Salakampa-kilpailun säännöt löytyvät täältä. Myös printtikisa käydään jäsenillan yhteydessä. Jokainen voi osallistua kisaa enintään kahdella tulosteella.

Viimeaikaiset
Hakusanat
Arkisto
  • Facebook Basic Square
bottom of page