top of page
Featured Posts

Toukokuun 2017 jäsenkirje

Toukokuun jäsenilta pidetään keskiviikkona 17.5 klo 18:00 alkaen Scandinavian Outdoorin tiloissa osoitteessa Lukkosepänkatu 7, 20320 Turku. Iso kiinteistö, jonka toisessa päässä toimii Jimm’s PC-Store. Käynti tiloihimme on rakennuksen Satakunnantien puoleisesta päästä, lasiovesta jossa on nimemme. Pihalla on paljon nimettyjä parkkipaikkoja, mutta pihan Raision moottoritien puoleisessa osassa on runsaasti parkkitilaa.

Illan teemana on Saaristomeri, mutta ensin tutustumme Scandinavian Outdoorin toimitusjohtajan, Ari Linkolehdon opastuksella saaristo- ja muillekin retkille soveltuviin asuihin, jalkineisiin ja muihinkin tuotteisiin.

Kuva: Jaakko Ruola

Jaakko Ruola - Saaristomeren panoraama

"Olen kuvannut Saaristomerta nyt reilut kymmenen vuotta. Edellinen kuvausprojektini valkohäntäpeurasta kesti noin 5 vuotta. Kuten näistäkin voi päätellä tykkään pitkäkestoisista kuvauksista joissa perehdyn aiheeseen ja kuvaan sitä monipuolisesti ja vasta matkan varrella kiteytyy se ajatus mitä kuvauksen tuloksina syntyy ja millä teemalla tulevaa aineistoa aletaan valmistelemaan. Illan esityksessä tulen kertomaan Saaristomeren panoraama –projektistani kuvaajan kannalta. Tähän mennessä on toteutunut kirja, valokuvanäyttely, yksi kuvaohjelma ja nettisivut. Isossa projektissa ja sen toteutuksessa on omat haasteensa – niistä kerron ja myös siitä miten Saaristomeren panoraama –projekti jatkuu tästä eteenpäin. Koko ajan keskiössä on Saaristomeren tulevaisuus ja sen säilyttäminen tuleville sukupolville. Lisää tietoa ennakkoon vai käydä katsomassa sivuilta www.saaristomerenpanoraama.fi"

Kuva: Jaakko Ruola

Toukokuun kilpailun aiheena on Aamu ja kilpailu käydään jäsenillan yhteydessä illan esityksen jälkeen. Kilpailun tuomarina toimiiJaakko RuolaSalakampa-kuvat pitää lähettää su 14.5 klo 21:00 mennessä osoitteeseen salakampa@tslk.fi. Salakampa-kilpailun säännöt löytyvät täältä. Myös printtikisa käydään jäsenillan yhteydessä. Jokainen voi osallistua kisaa enintään kahdella tulosteella.

Viimeaikaiset
Hakusanat
Arkisto
  • Facebook Basic Square
bottom of page