top of page
Featured Posts

Marraskuun 2017 jäsenkirje

Marraskuun jäseniltaa ja virallista vaalikokousta vietetään tiistaina 21.11. klo 18.00 alkaen Turun AMK:n auditoriossa osoiteessa Sepänkatu 1.

Illan esiintyjänä on Raimo Sundelin. Hänen esityksensä aiheena on "Islanti kymmenessä päivässä" eli mitä hyvin suunniteltu ryhmämatka voi luontokuvaajalle antaa kun säät sallivat, laitteet toimivat, eikä ikä ole este.Suomen Luonnonvalokuvaajien KÄÄK@ avec matka 12.6 - 22.6.2017.

Kuvat: Raimo Sundelin

Salakampa marraskuun kilpailun aiheena on "Lämmin" ja kilpailu käydään jäsenillan yhteydessä illan esityksen jälkeen. Salakampa-kuvat pitää lähettää sunnuntaina 19.11 klo 21:00 mennessä osoitteeseen salakampa@tslk.fi.

Myös printtikisa käydään normaaliin tapaan. Jokainen voi osallistua kisaa enintään kahdella tulosteella. Salakampa-kilpailuntuomarit kommentoivat kuvia ja valitsevat mielestään kolme parasta. Myös kaikki iltaanosallistuvat saavat äänestää mielestään parhaimpia tulosteita.

Viimeaikaiset
Hakusanat
Arkisto
  • Facebook Basic Square
bottom of page