top of page
Featured Posts

Joulukuun 2017 jäsenkirje

Joulukuun jäseniltaa vietetään keskiviikkona 13.12. klo 18.00 alkaen Turun AMK:n auditoriossa osoiteessa Sepänkatu 1.

Pahoittelut, ettei illan ohjelma toteutunut kokonaisuudessaan marraskuussa. Nyt uusi yritys.Illan esiintyjänä on Raimo Sundelin. Hänen esityksensä aiheena on "Islanti kymmenessä päivässä" eli mitä hyvin suunniteltu ryhmämatka voi luontokuvaajalle antaa kun säät sallivat, laitteet toimivat, eikä ikä ole este. Suomen Luonnonvalokuvaajien KÄÄK@ avec matka 12.6 - 22.6.2017.

Kuvat: Raimo Sundelin

Salakamman joulukuun kilpailun aiheena on "Auringonlasku" ja kilpailu käydään jäsenillan yhteydessä illan esityksen jälkeen. Salakampa-kuvat pitää lähettää sunnuntaina 10.12 klo 21:00 mennessä osoitteeseen salakampa@tslk.fi.

Myös printtikisa käydään normaaliin tapaan. Jokainen voi osallistua kisaa enintään kahdella tulosteella. Salakampa-kilpailuntuomarit kommentoivat kuvia ja valitsevat mielestään kolme parasta. Myös kaikki iltaanosallistuvat saavat äänestää mielestään parhaimpia tulosteita.

Viimeaikaiset
Hakusanat
Arkisto
  • Facebook Basic Square
bottom of page