top of page
Featured Posts

Tammikuun 2018 jäsenilta

Turun Seudun Luonnonvalokuvaajat ry:n tammikuun jäseniltaa vietettiin tiistaina 30.1.2018 klo 18:00 alkaen Turun AMK:n tiloissa. Illan esiintyjänä oli viime vuoden Salakampa-kisan voittaja Jaana Kotamäki. Jaanan ensimmäinen esitys oli kuvasarja sommittelun saloista, kuten kuva-alan täyttämisestä ja jakamisesta. Tämän jälkeen nähtiin kuvaesitys sekä multimedia, joka sisälsi mm. Jaanan "Luonnon siveltimellä" -näyttelyn kuvia. ​​

Kuva: Jaana Kotamäki Salakampa-kilpailun aiheena oli Keltainen. Kilpailun tuomarina toimi Jaana ja voittajaksi tuli Jukka Palmin kuva. Kaikki muut Salakamman palkitut kuvat.

Kuva: Jukka Palm Printtikisan aiheena oli myös Keltainen ja voittajaksi selviytyi Anto Raalin kuva.

Kuva: Anto Raali ​​

Viimeaikaiset
Hakusanat
Arkisto
  • Facebook Basic Square
bottom of page