top of page
Featured Posts

Helmikuun 2018 jäsenkirje

Helmikuun jäseniltaa vietetään torstaina 1.3.2018 klo 18:00 Turun AMK:n tiloissa Sepänkatu 1.

Illan esiintyjänä on valokuvaaja Jyrki Kallio-Koski. Hänen tarinansa kertoo Käsivarren tuntureilla tiettömän taipaleen takana olevasta Raittijärven kylästä ja siellä asuvista porosaamelaisista. Kylän perusti aikoinaan Aslak Juuso, jonka lempinimi oli Kaijukka. Kylän asukkaat ovat Kaijukan jälkeläisiä ja he paimentavat poroeloaan Käsivarren suurtuntureiden alueella. Tarina kertoo kylän porovuodesta. Kuvamateriaali on kuvattu 40 vuoden aikana, joten aineistossa on historiaa ja nykyaikaa.

Kuvat: Jyrki Kallio-Koski

Salakamman tammikuun kilpailun aiheena on Puu ja kilpailu käydään jäsenillan yhteydessä illan esityksen jälkeen. Salakampa-kuvat pitää lähettää sunnuntaina 25.2. klo 21:00 mennessä osoitteeseen salakampa@tslk.fi. Salakampa-kilpailun säännöt löytyvät täältä.

Myös printtikisa käydään jäsenillan yhteydessä ja sen aiheena on myös Puu. Säännöt täällä.

Viimeaikaiset
Hakusanat
Arkisto
  • Facebook Basic Square
bottom of page