top of page
Featured Posts

Helmikuun 2018 jäsenilta

Turun Seudun Luonnonvalokuvaajat ry:n helmikuun jäseniltaa vietettiin poikkeuksellisesti maaliskuun puolella torstaina 1.3.2018 klo 18:00 alkaen Turun AMK:n tiloissa. Illan esiintyjänä oli Jyrki Kallio-Koski. Hänen mielenkiintoinen esityksensä kertoi Käsivarren tuntureilla tiettömän taipaleen takana olevasta Raittijärven kylästä ja siellä asuvista porosaamelaisista. Kuvasarja kertoi saamelaisten elämän muutoksista 40 vuoden aikana. ​​

Kuva: Jyrki Kallio-Koski Esityksen jälkeen käytiin perinteinen Salakampa-kilpailu. Aiheena oli Puu. Kilpailun tuomarina toimi Jyrki ja voittajaksi tuli Jouko Lundénin kuva Ruissalosta kuva. Kaikki muut Salakamman palkitut kuvat.

Kuva: Jouko Lundén Printtikisan aiheena oli myös Puu ja voittajaksi selviytyi Anto Raalin kuva "Orange Tree".

Kuva: Anto Raali ​​

Viimeaikaiset
Hakusanat
Arkisto
  • Facebook Basic Square
bottom of page