top of page
Featured Posts

Maaliskuun 2018 jäsenkirje

Maaliskuun jäsenilta ja sääntömääräinen vuosikokous pidetään keskiviikkona 21.3.2018 klo 18:00 alkaen Turun AMK:n tiloissa Sepänkatu 1, Turku.

Yhdistyksen vuosikokouksessa käsitellään 9 §:n mukaisesti seuraavat asiat: Kokouksen järjestäytyminen. 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 3. Pöytäkirjantarkastajien valinta 4. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Varsinaiset kokousasiat 1. Käsitellään edellisen vuoden toimintakertomus 2. Käsitellään tilinpäätös ja tilintarkastajien lausunto 3. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta 4. Päätetään vastuuvapauden myöntämisestä tilivelvollisille

Maaliskuun kokous on myös TOP10-kuvailta, jossa jäsenet voivat esittää omaa kuvatuotantoaan enintään kymmenellä kuvalla.

Salakamman tammikuun kilpailun aiheena on Ötökkä ja kilpailu käydään jäsenillan yhteydessä illan esityksen jälkeen. Salakampa-kuvat pitää lähettää sunnuntaina 18.3. klo 21:00 mennessä osoitteeseen salakampa@tslk.fi. Salakampa-kilpailun säännöt löytyvät täältä.

Myös printtikisa käydään jäsenillan yhteydessä ja sen aiheena on myös Ötökkä. Säännöt täällä.

Viimeaikaiset
Hakusanat
Arkisto
  • Facebook Basic Square
bottom of page