top of page
Featured Posts

Huhtikuun 2018 jäsenkirje

Huhtikuun jäseniltaa vietetään torstaina 19.4.2018 klo 18 tutustumalla Color-Kolmion kuvavalmistamoon osoitteessa Autoilijankatu 1, 20780 KAARINA (kartta). Tarjoilun takia tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen viimeistään tiistaina 17.4.2018 klo 16 mennessä osoitteeseen hansuputus@gmail.com tai numeroon 044 2373096. Jäsenillassa on paikalla myös Rajala Pro Shopin edustaja.

Kuvavalmistamossa ei illalla tehdä tuotantoa, mutta meille esitellään menetelmiä, näytetään tuotteita ja voimme keskustella erilaisista tulostuksen vaihtoehdoista. Kannattaa tutustua tuotteisiin ennakolta osoitteissa www.colorkolmio.fi ja www.rajalacamera.fi.

Salakampa- ja Printtikisoja ei huhtikuussa ole.

Viimeaikaiset
Hakusanat
Arkisto
  • Facebook Basic Square
bottom of page