top of page
Featured Posts

Toukokuun 2018 jäsenilta

Turun Seudun Luonnonvalokuvaajat ry:n toukokuun jäsenilta vietettiin keskiviikkona 16.5.2018 Scandinavian Outdoorin tiloissa. Toimitusjohtaja Ari Linkolehto toivotti jäsenistön tervetulleeksi jäseniltaan ja kertoi lyhyesti Scandinavian Outdoorin tuotteista.

Seuraavaksi esiintymisvuorossa oli Mika Lilja Rajala Pro Shopista. Hän kertoi kameratekniikan nykymahdollisuuksista luontokuvaajan näkökulmasta. Laitteita oli myös nähtävillä. Hänen jälkeensä Nikonin edustaja kertoi ja esitteli Nikon-kameroita ja linssejä.

Salakamman tuomaroinnin hoiti Ari Linkolehto. Aiheena oli tällä kertaa Lintu ja kuvia oli jätetty kisaan 21 kpl. Voittajaksi valittiin Anto Raalin kuva.

Kuva: Anto Raali

Printtikisan voittajaksi valittiin Matti J. Niemen kuva. Myös printtikisan aiheena oli Lintu.

Kuva: Matti J. Niemi

Tallenna

Viimeaikaiset
Hakusanat
Arkisto
  • Facebook Basic Square
bottom of page