top of page
Featured Posts

Syyskuun 2018 jäsenkirje

Syyskuun jäseniltaa vietetään tiistaina 25.9.2018 klo 18:00 alkaen Turun AMK:n tiloissa (auditorio 2 krs.) Sepänkatu 1, Turku.

Illan esiintyjänä on valokuvaaja Risto Savolainen. Hänen esityksensä Tränistan, Trän i stan (på svenska) tutustuttaa puiden monimuotoiseen maailmaan. Risto itse johdattelee meidät esitykseensä näin:

”Olen ollut puupää, eli puiden fani niin kauan kuin muistan.Olen ihaillut niiden monimuotoisuutta ja sitkeyttä selvitä karuissakin olosuhteissa.Monesti jokin risukkokin näyttää erittäin upealta kunnes sulkee toisen silmän nähdäkseen miltä se voisi näyttää kuvana. Kuitenkin tarpeeksi usein puut ja risukot ovat upeita myös kahteen ulottuvuuteen kutistettuina.Jossakin vaiheessa huomasin, että puita ei ole vain metsässä, vaan kaupungit ja urbaanit alueet ovat `täynnä´ puita. Tosin harvoin noita urbaaneja puita oikeasti näkee. Aloinkin tarkoituksella etsiä puita ja vihjeitä niistä kaupunkiympäristössä. Tästä syntyi kokoelma kuvia, joista osa on ollut Cafe Artissa esillä vuonna 2012 ja osa esityksessä Suomen Luonnonvalokuvaajien talvipäivillä 2018."

Kuva: Risto Savolainen

Salakampa 2018 toukokuun kilpailun aiheena on Usva ja kilpailu käydään jäsenillan yhteydessä. Salakampa-kuvat pitää lähettää lauantaihin 22.9. klo 21:00 mennessä osoitteeseen salakampa@tslk.fi. Säännöt.

Myös printtikisa käydään jäsenillan yhteydessä ja sen aihe on myös Usva. Jokainen voi osallistua kisaan enintään kahdella tulosteella. Säännöt.

Viimeaikaiset
Hakusanat
Arkisto
  • Facebook Basic Square
bottom of page