top of page
Featured Posts

Lokakuun 2018 jäsenkirje

Lokakuun jäseniltaa vietetään torstaina 25.10.2018 klo 18:00 alkaen Turun AMK:n tiloissa (auditorio 2 krs.) Sepänkatu 1, Turku.

Illan esiintyjänä on espoolainen toimittaja Tuomo Björksten. Tuomo on harrastanut luontokuvausta lähes 15 vuotta. Hän on erikoistunut sumuisten aamuöiden kuvaamiseen maasta ja ilmasta. Jäsenillassa saamme kuulla hänen salaisuutensa - miten sumuja voi ennustaa.

Kuvat: Tuomo Björksten

Salakampa 2018 lokakuun kilpailun aiheena on Vauhti ja kilpailu käydään jäsenillan yhteydessä. Salakampa-kuvat pitää lähettää lauantaina 20.10.2018 klo 21:00 mennessä osoitteeseen salakampa@tslk.fi. Kuvat kannattaa varalta laittaa myös kopiona suoraan salakampa-kilpailunyhteyshenkilölle Jouko Lundénille osoitteeseen jouko.lunden(at)luukku.com, koska Salakamman omapostilaatikko ei viime aikoina ole toiminut täysin luotettavasti.

Myös printtikisa käydään jäsenillan yhteydessä ja sen aihe on myös Vauhti. Jokainen voi osallistua kisaan enintään kahdella tulosteella. Säännöt.

Viimeaikaiset
Hakusanat
Arkisto
  • Facebook Basic Square
bottom of page