top of page
Featured Posts

Tammikuun 2019 jäsenkirje

Hyvää alkanutta kuvausvuotta kaikille!

Uusi vuosi on taas tuonut muutamia muutoksia toimintaamme Olemme päätyneet uudistamaan Printti-kisan sääntöjä vuodelle 2019. Printti-kisaa ei käydä kuukausittain, vaan panostamme printtien esittelyyn kaksi kertaa vuodessa, toukokuussa ja joulukuussa. Kisan sääntöjä ja rajoitteita on myös helpotettu. Ainoa rajaava tekijä on se, että esittelyyn tuotava kuva pitää olla omaa tuotantoa ja luontokuva. Teema-, koko- ja materiaalirajoitetta ei ole ja jatkossa printti voi olla myös kehyksissä.

Viime vuonna esitettiin toive koulutusten järjestämisestä jäsenistölle. Millaiselle koulutukselle olisi tarvetta? Kerro siis toiveistasi hallitukselle lähettämällä sähköpostiviesti sihteerille osoitteeseen hansuputus(at)gmail.com viimeistään 3.2.2019. Yksilöi tarpeesi mahdollisimman hyvin. Jos esimerkiksi kaipaat koulutusta kuvankäsittelystä, kerro mitä ohjelmaa käytät ja kaipaatko opastusta ihan alusta alkaen vai esim. johonkin tiettyyn toimintoon/toimintoihin liittyen. Tammikuun jäseniltaa vietetään torstaina 24.1.2019 klo 18:00 alkaen Turun AMK:n tiloissa Sepänkatu 1, Turku. Jokavuotiseen tapaan kauden ensimmäinen esiintyjä on edellisen vuoden salakampavoittaja, Jaana Kotamäki. Jaana on kokopäivätoiminen ammattivalokuvaaja ja Suomen Ammattiluontokuvaajien pitkäaikainen jäsen. Illan aiheena on Varanger, jossa Jaana vieraili viime kesänä heinä-elokuun vaihteessa. Esitys koostuu pääasiassa maisemakuvista, mutta myös lähi- ja lintukuvista. Osa kuvista on Hornoyan tunnetulta lintusaarelta, jossa majailee kymmeniätuhansia lintuja ja joita pääsee aivan lähietäisyydeltä kuvaamaan.

Kuva: Jaana Kotamäki

Esityksen lopussa nähdään 10 minuutin musiikillinen multimediaesitys, jossa kooste Varangerista hieman taiteellisemmasta näkökulmasta.

Salakampa 2019 tammikuun kilpailun aiheena on Pilvet ja kilpailu käydään jäsenillan yhteydessä illan esityksien jälkeen. Tuomarina toimii Jaana Kotamäki. Salakampa-kuvat pitää lähettää lauantaina 19.1.2019 klo 21:00 mennessä osoitteeseen salakampatslk@gmail.com. Säännöt.

Viimeaikaiset
Hakusanat
Arkisto
  • Facebook Basic Square
bottom of page