top of page
Featured Posts

Helmikuun 2019 jäsenkirje

Helmikuun jäseniltaa vietetään tiistaina 26.2.2019 klo 18:00 alkaen Turun AMK:n tiloissa Sepänkatu 1, Turku.

Tapaamisen aiheena on kuvankäsittely ja Lightroom. Illan aikana hyödynnämme meidän kaikkien osaamista: kokemuksia ja näkemyksiä siitä, miten kuvaa tulisi käsitellä ja millaisia toimintoja Lightroom kuvankäsittelyohjelmana tarjoaa tähän avuksi. Opitaan toinen toisiltamme! Jokaisella on tilaisuus illan aikana käsitellä toisen kuvaa omalla tyylillään ja nähdä myös millaiseksi oma kuva toisen kuvaajan käsissä muokkautuu.

Tuo siis muistitikulla mukanasi yksi RAW-kuva, jota haluat jonkun toisen illan aikana käsittelevän. Kaikille osallistujille arvotaan aluksi kuva, jota hän illan aikana käsittelee. Kuvankäsittely tapahtuu yksitellen muiden samalla seuraten etenemistä. Tarvittaessa kokeneemmat kuvaajat tukevat ja opastavat vielä oppimisen alkutaipaleella olevaa kaveria. Kun saa itse tehdä, oppii ja kehittyy nopeammin. Voit myös toki tulla paikalle ihan vaan seuraamaan kuvien käsittelyä, jos et tällä kertaa halua itse osallistua.

Kuvat: Hannele Putus

Illan aikana palkitaan myös viime vuoden Salakampa- ja Printtikisojen menestyjät. Salakammassa podiumille kutsutaan kuusi ensimmäistä, printtikisassa kaksi. Voittajat, olkaa paikalla ja noutakaa palkintonne!

Salakampa 2019 helmikkun kilpailun aiheena on Monta ja kilpailu käydään jäsenillan yhteydessä. Tuomari vahvistetaan myöhemmin Salakampa-kuvat pitää lähettää lauantaina 23.2.2019 klo 21:00 mennessä osoitteeseen salakampatslk@gmail.com. Säännöt.

Viimeaikaiset
Hakusanat
Arkisto
  • Facebook Basic Square
bottom of page