top of page
Featured Posts

Maaliskuun 2019 jäsenkirje

Maaliskuun jäsenilta ja sääntömääräinen vuosikokous pidetään tiistaina 19.3.2019 klo 18:00 alkaen Turun AMK:n tiloissa Sepänkatu 1, Turku.

Yhdistyksen vuosikokouksessa käsitellään 9 §:n mukaisesti seuraavat asiat: Kokouksen järjestäytyminen: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 3. Pöytäkirjantarkastajien valinta 4. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Varsinaiset kokousasiat: 1. Käsitellään edellisen vuoden toimintakertomus 2. Käsitellään tilinpäätös ja tilintarkastajien lausunto 3. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta 4. Päätetään vastuuvapauden myöntämisestä tilivelvollisille

Illan esiintyjän Jari Hakalan kuvaesitys vie meidät kaupunkiluontoon. Kuvat kertovat luonnonilmiöiden sekä kasvien ja eläinten esiintymisestä kaupunkiympäristössä, lähinnä Turussa. Luonto näyttäytyy joka paikassa, vaikka sitä ei aina tule huomanneeksi. Kuvat ovat syntyneet työmatkoilla tai erityisillä lähimatkailureissuilla kotikaupungissa.

Kuva: Jari Hakala

Salakampa 2019 helmikkun kilpailun aiheena on Pieni ja kilpailu käydään jäsenillan yhteydessä. Salakampa-kuvat pitää lähettää lauantaina 16.3.2019 klo 21:00 mennessä osoitteeseen salakampatslk@gmail.com.

Viimeaikaiset
Hakusanat
Arkisto
  • Facebook Basic Square
bottom of page