top of page
Featured Posts

Huhtikuun 2019 jäsenkirje

Maaliskuun jäsenilta pidetään huhtikuun jäsenillassa tavataan keskiviikkona 24.4.2019 klo 18:00 alkaen Turun AMK:n tiloissa Sepänkatu 1, Turku.

Illan esiintyjä, Mia Rönkä, kertoo Turun seudun keväisistä luontoretkikohteista sanoin ja kuvin ja antaa retkivinkkejä. Rönkä on naantalilainen tutkija, tiedetoimittaja, tietokirjailija ja runoilija, luontoharrastaja ja -kuvaaja – sekä TSLK:n entinen puheenjohtaja parinkymmenen vuoden takaa.

Kuva: Mia Rönkä

Esitys pohjautuu kirjaan Turun seudun luontoretkiopas, josta vuonna 2018 otettiin kolmas, uudistettu painos. Kirjaa on mahdollista ostaa jäsenillassa kirjakauppahintoja halvemmalla 22 euron hinnalla (vain käteismaksu).

Salakampa 2019 huhtikuun kilpailun aiheena on Vesi ja kilpailu käydään jäsenillan yhteydessä. Salakampa-kuvat pitää lähettää lauantaina 20.4.2019 klo 21:00 mennessä osoitteeseen salakampatslk@gmail.com.

Viimeaikaiset
Hakusanat
Arkisto
  • Facebook Basic Square
bottom of page