top of page
Featured Posts

Toukokuun 2019 jäsenkirje

Toukokuun jäseniltaa vietetään tiistaina 14.5.2019 klo 18:00 jo perinteiseen tapaan Scandinavian Outdoorin tiloissa osoitteessa Lukkosepänkatu 7, 20320 TURKU (kartta). Ohjelmassa tietysti illan isäntämme puheenvuoro ja sen lisäksi Mia Rönkä tulee pitämään huhtikuussa peruuntuneen esityksensä Turun seudun keväisistä luontoretkikohteista.

Illan esiintyjä, Mia Rönkä, kertoo Turun seudun keväisistä luontoretkikohteista sanoin ja kuvin ja antaa retkivinkkejä. Rönkä on naantalilainen tutkija, tiedetoimittaja, tietokirjailija ja runoilija, luontoharrastaja ja -kuvaaja – sekä TSLK:n entinen puheenjohtaja parinkymmenen vuoden takaa.

Kuva: Mia Rönkä

Esitys pohjautuu kirjaan Turun seudun luontoretkiopas, josta vuonna 2018 otettiin kolmas, uudistettu painos. Kirjaa on mahdollista ostaa jäsenillassa kirjakauppahintoja halvemmalla 22 euron hinnalla (vain käteismaksu).

Kilpailut

Toukokuussa toteutuu myös pitkästä aikaa Printtikisa. Tällä kertaa normaaleista säännöistä poiketen muita sääntöjä ei ole kuin, että kuva tulee olla itse ottama ja luontokuva. Kuva voi siis olla myös lasilliseen kehykseen kehystetty.

Salakampa 2019 toukokuun kilpailun aiheena on Metsä ja kilpailu käydään jäsenillan yhteydessä. Salakampa-kuvat pitää lähettää lauantaina 11.5.2019 klo 21:00 mennessä osoitteeseen salakampatslk@gmail.com.

Viimeaikaiset
Hakusanat
!
Arkisto
!
  • Facebook Basic Square
bottom of page