top of page
Featured Posts

Lokakuun 2019 jäsenkirje

Lokakuun jäseniltaa vietetään tiistaina 22.10.2019 klo 18:00 Turun AMK:n tiloissa Sepänkatu 1, Turku.

Kuva: Elina Nuortie

Lokakuun jäsenillassa vieraanamme on Elina Nuortie: "Olen graafinen suunnittelija, valokuvaaja ja kirjoittaja. Esimerkiksi Luonnonkalenterin työryhmässä olen mukana jo 17. vuotta. Lisäksi olen kirjoittanut mm. kaksi omakustanteista kirjaa meri- ja ihmisluonnosta sekä osallistunut kymmenien muiden kirjojen tekemiseen. Peruskauraan ovat kuuluneet myös pakkaukset ja muut markkinointimateriaalit yrityksille. Viimeistä edelliset kolme vuotta keskityin mieheni kanssa reissaamaan maailmalla pienellä budjetilla enimmäkseen pallon pintaa pitkin lentämistä vältellen. Välillä palasimme muutamaksi kuukaudeksi kotimaahan pieneen ulkosaariston tupaan lepäämään ja kokemuksia prosessoimaan. Koko ajan kirjoitin myös blogia – usein varsin hektiseen tahtiin. Luontorakkaus kuljetti meitä yhä pienemmiksi ja harvalukuisemmiksi käyvistä luontokohteista toiseen. Niiden väliin mahtui satojatuhansia kilometrejä tiellä, paljon kiinnostavia historiallisia kohteita ja ihmeellisiä kaupunkeja mutta myös paljon likaisia kyliä, pölyä ja roskaa. Turussa keskityn näyttämään niitä kauniimpia muistoja tien varrelta."

Kuva: Elina Nuortie

Salakampa 2019 lokakuun kilpailun aiheena on Siivet ja kilpailu käydään jäsenillan yhteydessä. Kuvat pitää lähettää lauantaina 19.10.2019 klo 21:00 mennessä osoitteeseen salakampatslk@gmail.com.

Viimeaikaiset
Hakusanat
Arkisto
  • Facebook Basic Square
bottom of page