Please reload

Viimeaikaiset
Featured Posts

Tammikuun 2020 jäsenkirje

19.01.2020

Hyvää alkanutta vuotta kaikille. Aloitamme uuden toimintavuoden yritysvierailulla. Tammikuun jäseniltaa vietetään 28.1.2020 klo 17 alkaen Lightpress Oy:n tiloissa Kaarinassa, Nummenniityntie 28. Illan aikana tutustutaan Lightpressin toimintaan ja sen tarjoamiin palveluihin.Tammikuussa ei ole Salakampa-kisaa. Perinteisesti tammikuussa oleva edellisen vuoden Salakampa-kisan voittajan esiintyminen on siirretty maaliskuulle.

Kuva: Hannele Putus

 

VUODEN 2020 TOIMINNASTA

Jatkamme vuodella 2020 toimintaa entisten vuosien tapaan. Toimintasuunnitelman mukaisesti tapaamme jäsenilloissa kevätkaudella tammi-toukokuussa ja syyskaudella syys-joulukuussa. Keväälle on luvassa niin yhdistyksen omien jäsenten esityksiä kuin myös mielenkiintoisia ulkopuolisia puhujia. Näistä myöhemmin lisää kunhan saamme vielä viimeiset varmistukset tehtyä. Printtejä katsellaan ja arvioidaan touko- ja joulukuussa.


Myös kevätretken suunnittelu on käynnissä. Retkeä on alustavasti suunniteltu toukokuulle 21.24.5.2020. Muutokset ovat kuitenkin edelleen mahdollisia.


KYSELY JÄSENILLE: Syyskauden jäseniltojen pitopaikka
Joudumme syyskaudella siirtämään jäseniltamme pois Ammattikorkeakoulun tiloista Sepänkadulta. Uuden kokoontumispaikan etsintä on käynnissä. Mikäli sinulla on ideoita sopivaksi kokoontumispaikaksi, vinkkaa niistä yhdistyksen puheenjohtajalle Pasi Relannolle p. 040 5025353 tai pasi.relanto(at)relanto.inet.fi.

 

VUODEN 2020 SALAKAMPA-KISAN AIHEET

Muutokset ovat mahdollisia riippuen jäsenillan ohjelmasta ja paikasta.

Helmikuu: Kylmä

Maaliskuu: Yö

Huhtikuu: Pelkistetty

Toukokuu: Puro

Syyskuu: Kolme väriä

Lokakuu: Abstraktinen

Marraskuu: Tuhottu luonto

Joulukuu: Valo

 

 

Jaa Facebookissa
Please reload

Hakusanat
Please reload

Arkisto
  • Facebook Basic Square

© 2014 Turun Seudun Luonnonvalokuvaajat - arilinkolehto.com Kaikki oikeudet pidätetään - All Rights Reserved.