top of page
Featured Posts

Helmikuun 2020 jäsenkirje

Helmikuun jäseniltaa vietämme 25.2.2020 klo 18 alkaen Turun AMK:n tiloissa (auditorio, 2 krs.), Sepänkatu 1, Turku. Illan aikana kuulemme Juha Ahvenharjun esityksen ja katselemme taas myös Salakampakuvia. Helmikuun Salakampa-kisan aiheena on Kylmä. Salakampa-kuvat pitää lähettää lauantaina 22.2.2020 klo 21:00 mennessä osoitteeseen salakampatslk@gmail.com.

Kuva: Juha Ahvenharju

Näin Juha Ahvenharju kertoo kuvaamisestaan: ”Valokuvausharrastukseni alkoi noin parikymmentä vuotta sitten ja siitä lähtien olen liikkunut enimmäkseen kuvaamassa kotikyläni Vihtijärven lähiluontoa. Valokuvausharrastus antaa mukavasti tasapainoa nuohoojan leipätyölle. Perinteisen dokumentin lisäksi pyrin saamaan kuviini vallitsevan hetken ja tunnelman. Itse pyrin kuvaamaan sekä iltaisin että aamuisin, jolloin valo ja tunnelma ovat omasta mielestäni parhaimmillaan. Kuvauskohteitani ovat useimmiten kasvit, hyönteiset ja luonnon pienet yksityiskohdat.”

Kuva: Juha Ahvenharju

Viimeaikaiset
Hakusanat
Arkisto
  • Facebook Basic Square
bottom of page