top of page
Featured Posts

Kesäkuun 2020 jäsenkirje

Kevään koronatauko on nyt – ainakin toistaiseksi – takana ja voimme taas pitkästä aikaa tavata mukavan harrastuksen parissa – kesäkuussa kuitenkin vielä ulkotiloissa. Hallitus on miettinyt erilaisia vaihtoehtoja kesäkuun tapaamiselle ja päädyimme hyödyntämään Honkapirtin lähistöllä olevia metsäkirkon penkkejä jäsenillan ja sääntömääräisen vuosikokouksen viettoon. Tavataan siis keskiviikkona 17.6.2020 klo 18:00 Honkapirtin parkkipaikalla ja lähdetään siitä kimpassa kokouspaikalle. Vietetään yhdessä mukava hetki luonnossa. Käydään toukokuulta jäänyt Printtikisa, jaetaan viime vuoden Salakampa- ja Printtikisan palkinnot ja vaihdetaan kuulumisia. Mitä suunnitelmia sinulla on kesään? Millaisia pieniä ja isoja tavoitteita olet ehkä asettanut tulevaisuudelle? Haluaisitko jakaa vinkkejä hyvistä kuvauspaikoista muille? Kaipaatko apua kameratekniikassa? Tai jotain ihan muuta, mistä olisi kiva yhdessä jutella. Ota oma kamera mukaan. Koskaan ei tiedä mitä kiinnostavaa luonto meille tarjoaa.

Ja kaffet me nautitaan tälläkin kertaa. Voit ottaa omat juomat mukaan ja ellet ota, niin hallituksen termareista riittää aika monelle.

Kuva: Risto Savolainen

Tällä kertaa meillä ei ole kuva-aiheista esitystä, joten nyt meillä on aikaa vuorovaikutukselle ja hieman perinteistä poikkeavaan jäseniltaan. Ilta huipentuu vihdoin Salakampa- ja Printtikisoissa menestyvien palkitsemiseen.

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS

Yhdistyksen vuosikokous pidetään samalla ja käsitellään 9 §:n asiat. Salakampa-kisan voitti jo neljättä kertaa peräkkäin Jaana Kotamäki. Muut menestyjät voit lukea myöhemmin tältä tiedotteelta. Jaana esiintyy meille syksyn ensimmäisessä tapaamisessa.

Jaanan uutuuskirjaan voit kuitenkin tutustua jo nyt kesäkuussa. Muutama kappale on myynnissä jäsenillassa hintaan 35 € (norm. 39 €). Kirjan voi maksaa joko käteisellä paikan päällä tai myöhemmin sähköpostitse lähetettävällä pdf-laskulla.

Viimeaikaiset
Hakusanat
Arkisto
  • Facebook Basic Square
bottom of page