top of page
Featured Posts

Helmikuun 2024 jäsenkirje

Helmikuun jäsenilta on tiistaina 13.2.2024 klo 18:00 Figuran talolla (A-porras), Vähäheikkiläntie 56, Turku.


Hallitus esittäytyy

Tule tutustumaan hallituksen jäseniin. Kukin meistä kertoo jäsenillassa lyhyesti itsestään ja kuvaustaustastaan. Esittelyssä mukana jokaiselta myös muutamia kuvia.Osallistujien kuvien yhteistä katselua ja arviointia

Illan ohjelmassa on myös osallistujien kuvien katselua, arviointia ja rentoa keskustelua kuvien äärellä.Onko sinulla luontokuva, josta haluaisit saada muiden kommentit ja näkemykset?

Olet ehkä osallistunut kuvan kanssa luontokuvakilpailuun, mutta ilman menestystä tai haluat muuten vaan ”testata” herättääkö jokin kuvasi muissa samanlaisia tunteita kuin itsellesi? Haluatko kuulla muiden mielipiteet, mikä kuvassa on hyvää ja missä asiat olisi ehkä voinut tehdä toisin?
Kuva: Hannele PutusLähetä enintään kaksi arvioitavaksi haluamaasi luontokuvaa osoitteeseen kuukausikisa@gmail.com viimeistään maanantaina 12.2.2024. Nimeä kuvat Salakamman tapaan omalla nimelläsi. Kuvat arvioidaan tilaisuudessa avoimesti, ei sokkona Salakamman tapaan – tällä kertaa emme kuitenkaan kilpaile. Vain tilaisuuteen osallistuneiden kuvat arvioidaan.
Tags:

Comments


Viimeaikaiset
Hakusanat
Arkisto
  • Facebook Basic Square
bottom of page