top of page
Featured Posts

Huhtikuun 2022 jäsenkirje

Huhtikuun jäsenilta ja sääntömääräinen vuosikokous pidetään keskiviikkona 20.4.2022 klo 18─20 Logomon Galleriassa (Junakatu 9, Turku). Yhdistyksen vuosikokouksessa käsitellään 9 §:n asiat.


Saaristomeren tulevaisuus

Vuosikokouksen ohessa meillä on mahdollisuus tutustua Saaristomeren tulevaisuus-näyttelyyn. Illan aikana Jaakko ”Jaska” Ruola kertoo meille myös drone kuvauksesta ja esittelee kolmea eri dronea.

Tämän näyttelyn myötä Operaatio Ainutlaatuinen Saaristomeri haluaa herättää kansalaiset ja päättäjät miettimään, millainen on kansallisaarteemme Saaristomeren tulevaisuus. Meren puhtaus, luonnon monimuotoisuus, pohjan ja meren eliöstön elinympäristön kunto ja kalakantojen

lisääntymismahdollisuudet. Miten on saariston elinvoimaisuuden laita, entä rikas ja perinteiden saaristolaiskulttuuri? Väheneekö väki vai toivommeko yhä useamman asuttavan saariston ja pitävän sen elävänä ja omaleimaisena yhteisönä? Miten matkailun ja vapaa-ajan vietto saaristossa? Kesämökit, veneily, laivaliikenne, retkeily – näemmekö sen edellytyksenä saariston pitämiselle asuttuna vai koemmeko sen uhkaavan Saaristomeren herkkää merta ja luontoa? Miten saamme ihmisiä asettumaan saaristoon? Minkälaista yritystoimintaa toivomme siellä pyöritettävän? Millä edellytyksillä ihmiset tulevaisuudessa asettuvat asumaan Saaristomeren alueelle?

Lisätietoa illan ohjelmasta - dronet
.pdf
Download PDF • 251KB

Huhtikuussa ei ole Salakampa-kisaa.
Comments


Viimeaikaiset
Hakusanat
Arkisto
  • Facebook Basic Square
bottom of page