Hyviä valoja etsimässä Kökarissa

Turun Seudun Luonnonvalokuvaajien perinteinen kevätretki suuntautui 18.‒20.5.2018 saaristoluontoon Kökariin. Matkaan lähdettiin Turusta muutamalla autolla. Korppoon Galtbyssä lastauduimme yhteysalus Skiftetiin. Matka Ahvenanmaan kohteeseemme kesti noin 2,5 tuntia. Ruotsinkielinen Kökar on Suomen toiseksi pienin kunta, jossa on 232 asukasta. Sen pinta-ala on 2 165 km², josta vain 64 km² on maata ja loput sisävettä ja merta. Majapaikkanamme oli idyllinen saaristohotelli Brudhäll Hotel & Restaurang, joka sijaitsee Karlbyn kylässä. Samaan kylään sijoittuu suuri osa Kökarin palveluista. Auringonlaskun ihailua kirkonmäeltä Lauantaina majoittumisen jälkeen lähdimme Kökarin kirkolle Hamnöön saarelle

Toukokuun 2018 jäsenilta

Turun Seudun Luonnonvalokuvaajat ry:n toukokuun jäsenilta vietettiin keskiviikkona 16.5.2018 Scandinavian Outdoorin tiloissa. Toimitusjohtaja Ari Linkolehto toivotti jäsenistön tervetulleeksi jäseniltaan ja kertoi lyhyesti Scandinavian Outdoorin tuotteista. Seuraavaksi esiintymisvuorossa oli Mika Lilja Rajala Pro Shopista. Hän kertoi kameratekniikan nykymahdollisuuksista luontokuvaajan näkökulmasta. Laitteita oli myös nähtävillä. Hänen jälkeensä Nikonin edustaja kertoi ja esitteli Nikon-kameroita ja linssejä. ​ Salakamman tuomaroinnin hoiti Ari Linkolehto. Aiheena oli tällä kertaa Lintu ja kuvia oli jätetty kisaan 21 kpl. Voittajaksi valittiin Anto Raalin kuva. Salakamman palkitut kuvat.

Toukokuun 2018 jäsenkirje

Toukokuun jäseniltaa vietetään keskiviikkona 16.5.2018 klo 18 Scandinavian Outdoorin tiloissa osoitteessa Lukkosepänkatu 7. Kartta. Tässä kuussa pääsemme tutustumaan Nikonin, Canonin, Sigman ja Sonyn uutuuksiin. Paikalla ovat Nikonin ja Rajala Pro Shopin edustajat. Kuva: Jari Hakala Salakampa 2018 toukokuun kilpailun aiheena on Lintu ja kilpailu käydään jäsenillan yhteydessä. Salakampa-kuvat pitää lähettää lauantaihin 12.5. klo 21:00 mennessä osoitteeseen salakampa@tslk.fi. Säännöt. Myös printtikisa käydään jäsenillan yhteydessä ja sen aihe on myös Lintu. Jokainen voi osallistua kisaan enintään kahdella tulosteella. Säännöt.

SO uusi.png
Liity jäseneksi
Jäsenillat

 

Yhdistyksen jäseniltoja vietämme kerran kuussa pääsääntöisesti Turun Ammattikorkeakoulun tiloissa, Sepänkatu 1, Turku, alkaen kello 18.

Salakampa

 

Jokaisessa jäsenillassa käydään leikkimielinen, mutta silti kovatasoinen kuvakilpailu etukäteen nimetyllä aiheella. Kisan tuomarina toimii

yleensä illan esiintyjä.

Printtikisa

 

Printtikisa on yhdistyksen jäsenilloissa vedoksista järjestettävä valokuvakilpailu. Voittajakuva ratkaistaan yleisöäänestyksen perusteella. Kilpailuun saa osallistua vain luontokuvilla.

Retket

 

Yhdistys järjestää jäsenretkiä. Hallituksen retkivastaavana toimii Jaana Kotamäki.

Viimeaikaiset
  • Facebook Basic Square

© 2014 Turun Seudun Luonnonvalokuvaajat - arilinkolehto.com Kaikki oikeudet pidätetään - All Rights Reserved.