top of page
Featured Posts

Marraskuun 2018 jäsenkirje

Marraskuun jäseniltaa ja virallista vaalikokousta vietetään torstaina 29.11.2018 klo 18:00 alkaen Turun AMK:n tiloissa (auditorio 2 krs.) Sepänkatu 1, Turku. Yhdistyksen vaalikokouksessa käsitellään 10 §:n mukaiset asiat.

Vaalikokouksen jälkeen pääsemme Jussi ”Jusa” Leppäsen luotsaamana tutustumaan multimedian maailmaan. Illan aikana paneudumme kuvaohjelmien tekoon ja sen eri vaiheisiin - nostetaan esille ajattelua, joita kuvaohjelman teko vaatii. Käymme läpi kuvaohjelman työstämistä lähtien kuvausprosessista kuvien valitsemiseen ja tehokkaaseen tapaan tuottaa kuvia ohjelmia varten. Ohjelman punainen lanka, dramaturgia on keskeinen aihe ja sitä käsitellään illan aikana eri näkökulmista.

Kuva: Jussi Leppänen

Paneudumme esimerkein ohjelman koostamiseen ja sen rakenteeseen, mitä asioita on timelinella ja miten sen avulla kuvaohjelma syntyy. Kuvien vaihdokset, ohjelman rikastaminen, tekstitykset, ääniraidan teko, tahdistaminen jne. Kuvaohjelma ei ole pelkkiä kuvia musiikin soidessa taustalla - mitä muuta voi ääniraidassa olla?

Kuva: Jussi Leppänen

Lopuksi katsotaan mitä formaatteja on käytössä kuvaohjelman jakamiseen. Alustuksen jälkeen keskustellaan multimedian tekemisestä ja voimme kysyä Jusalta lisää aiheesta.

Kuukauden kilpailut

Salakampa marraskuun kilpailun aiheena on "Katse" ja kilpailu käydään jäsenillan yhteydessä illan esityksen jälkeen. Salakampa-kuvat pitää lähettää lauantaina 24.11 klo 21:00 mennessä osoitteeseen salakampatslk@gmail.com.

Myös printtikisa käydään normaaliin tapaan ja kilpailun aiheena on myös "Katse". Jokainen voi osallistua kisaa enintään kahdella tulosteella. Salakampa-kilpailuntuomarit kommentoivat kuvia ja valitsevat mielestään kolme parasta. Myös kaikki iltaanosallistuvat saavat äänestää mielestään parhaimpia tulosteita.

Viimeaikaiset
Hakusanat
Arkisto
  • Facebook Basic Square
bottom of page