top of page
Featured Posts

Lokakuun 2020 jäsenkirje

Lokakuun jäsenilta pidetään torstaina 15.10.2020 klo 18:00 alkaen uusissa tiloissa Figuran talolla, Vähäheikkiläntie 56, Turku (A-porras). Illassa esiintyy viime vuoden Salakampa-kisan jo neljättä kertaa peräkkäin voittanut Jaana Kotamäki. Jaana esittelee uutta kirjaansa, kertoo meille sen synnystä upeiden kuvien kera ja tuomaroi illan Salakampa-kisan (aiheena Abstraktinen).

Lokakuun Salakampa-kisan aiheena on Abstraktinen. Salakampa-kuvat pitää lähettää lauantaina 10.10.2020 klo 21:00 mennessä osoitteeseen salakampatslk@gmail.com.

Jaana Kotamäki on turkulainen pitkän linjan ammattivalokuvaaja, valokuvataiteilija, kirjoittaja ja valokuvauksen kouluttaja. Hänet on palkittu useissa kotimaisissa ja kansainvälisissä valokuvakilpailuissa. Niin impressionistisesta kuin ekspressionistisestakin maalaustaiteesta vaikutteita saanut kuvaustyyli on noussut hänen työskentelyssään keskeiseksi tehokeinoksi ja ollut kantava voima myös esikoisteoksen syntymisessä.

Kuva: Jaana Kotamäki

Kuvaesityksen aiheena on 29.2.2020 julkistetun Luonnon siveltimellä -taidevalokuvakirjan esittely sekä tarinaa siitä, miten kirja syntyi, mitä kaikkea kirjaprojektiin liittyi ja kuinka se vaiheittain eteni. Kirjan idea on syntynyt luonnon monimuotoisuuden, muotojen ja värien innoittamana. Teos pohjautuu luonnosta löytyneisiin maalauksellisiin aiheisiin, joissa ääriviivat ja muodot katoavat kuvan sisään. Paitsi vastavärit myös erilaiset valon ja varjon sekä liikkeen rytmit ovat vahvasti esillä. Välillä taas graafisuus ja minimalistisuus ovat nousseet tehokeinoiksi. Kirjan tavoitteena on herättää erilaisia mielikuvia, tunteita ja ajatuksia.

Kuva: Jaana Kotamäki

Illan aikana on mahdollisuus tutustua kirjaan sekä ostaa mukaan signeerattuna. Kirjan hinta on normaalisti 39 €, mutta jäsenillan aikana myyn tarjoushintaan 35 €/kpl. Kirjan voi maksaa joko käteisellä paikan päällä tai myöhemmin sähköpostitse lähetettävällä pdf-laskulla.

Viimeaikaiset
Hakusanat
Arkisto
  • Facebook Basic Square
bottom of page